Persondatapolitik

Handelsbetingelser:

Handelsbetingelser for shop.cirbit.dk og cirbit.dk

 

Gældende pr. juli 2019

 

1. Priser

 

Alle priser er inkl. moms medmindre andet er skrevet.

 

2. Indledning

 

cirbit.dk og shop.cirbit.dk ejes af

CIRBIT ApS

Mageløs 10 st. th.

CVR-nr.: 35 81 10 87

+45 60 52 88 26

info@cirbit.dk

 

Nedenstående betingelser er gældende ved bestilling eller køb af varer på shop.cirbit.dk

 

3. Bestilling af varer på shop.cirbit.dk

 

CIRBIT tager forbehold for forsinkelser, manglende leverancer, udsolgte produkter, trykfejl, stavefejl og prisændringer frem til, at ordrebekræftelse er afgivet. For at handle på shop.cirbit.dk skal du være fyldt 18 år og være i besiddelse af gyldigt betalingskort, som vi accepterer. Hvis du endnu ikke er fyldt 18 år, kan du alligevel købe varer, forudsat du har indhentet din værges accept og/eller i øvrigt har juridisk ret til at indgå købet.

 

Efter gennemførelse af en bestilling vil du automatisk modtage en ordrebekræftelse via e-mail, som også indeholder informationer omkring retur- og reklamationsret.

 

Kan du ikke finde varen?

Du er altid velkommen til at henvende dig i en af vores butikker eller kundeservice via shop@cirbit.dk. Når du handler på shop.cirbit.dk, indgås alle aftaler på dansk.

 

4. Betaling

 

Alle priser på shop.cirbit.dk er dagspriser, som er angivet i danske kroner og inkl. moms samt alle danske afgifter og told. Betaling kan ske med betalingskort. Der kan betales med følgende kort:

  • VISA/Dankort
  • Mastercard/Maestro
  • VISA Electron/Debit

Der pålægges kortgebyr på følgende korttyper:
Firmakort og kort udstedt udenfor EU. Oplysning om kortgebyr vil ske inden godkendelse af betaling på shop.cirbit.dk

Betaling kan også ske via MobilePay. B

Beløbet trækkes først, når varerne sendes fra CIRBIT. Der kan aldrig trækkes et større beløb end det, du har godkendt ved købet.

 

5. Levering

 

Levering sker kun indenfor Danmarks grænser – ingen levering til Grønland og Færøerne. Din bestilling leveres 1-5 hverdage efter, at CIRBIT har godkendt og modtaget ordren.

Kan ordren ikke leveres indenfor 5 hverdage, vil du modtage en e-mail eller et telefonopkald fra os.

CIRBIT sender leverancer med GLS. CIRBIT kan ikke drages til ansvar for forsinkelser hos GLS eller for forhold, der er udenfor CIRBIT’s indflydelse, herunder vejrforhold, mangelfuld levering fra tredjemand m.m. – medmindre andet følger af dansk rets almindelige regler.

Du vil altid modtage Track & Trace ved alle leveringsformer – således kan du altid følge pakken hele vejen til din dør eller afhentningsstedet.

 

Firmaadresse dækker også levering til institution og skole mv. og levering til firmaadresse finder sted i tidsrummet mellem kl. 8-16 på alle hverdage.

 

6. Fortrydelsesret og tilbagelevering

 

Ønsker du at fortryde købet, skal dette meddeles skriftligt indenfor 14 dage fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Varerne skal derefter tilbageleveres til Cirbit senest 14 dage efter, meddelelse om fortrydelse er afgivet. Fortrydelsesretten kan således ikke udnyttes ved blot at afvise modtagelse af varen. Du kan endvidere fortryde dit køb ved indenfor 30 dage at sende en meddelelse til e-mail adresse: info@cirbit.dk eller ved at benytte formularen her på siden.

 

Meddelelsen skal være en utvetydig erklæring om, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan vælge at vedlægge/vedhæfte vores returformular i udfyldt stand, men det er ikke et krav.

 

Du skal dog altid medsende en kopi af din faktura. Varerne kan enten returneres sammen med meddelelsen om udnyttelse af fortrydelsesretten eller særskilt senest 14 dage senere.

 

Alle varer købt på cirbit.dk sendes til følgende adresse. Cirbit, Mageløs 10 st. th., 5000 Odense C, Mrk.: Fortrydelse

 

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem retur. Gem derfor postkvittering samt evt. Track and Trace nummer, hvis du sender varerne til os. Du har mulighed for at benytte den returlabel som fremgår via link på din ordrebekræftelse eller du kan selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varerne. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Udgifterne til returnering vil afhænge af den specifikke vare. Du opfordres derfor til at orientere dig om priser hos forskellige fragtudbydere.

Når vi modtager varen retur, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet, inklusiv eventuelle leveringsomkostninger, men med fradrag af eventuel værdiforringelse, hurtigst muligt og senest 14 dage efter vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse af købet. Ved værdiforringelse forstås den eventuelle forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det er altid en forudsætning for tilbagebetaling, at varen faktisk er modtaget retur, eller at du har dokumenteret, at varen faktisk er returneret.

 

Tilbagebetalingsbeløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du for eksempel betalt med betalingskort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

 

Skulle du have spørgsmål så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon.: +45 60 52 88 26 eller mail info@cirbit.dk.

 

7. Reklamationsret

 

Når du handler på shop.cirbit.dk, har du – som forbruger – 24 måneders reklamationsret ifølge købelovens regler, hvis den købte vare har en mangel.

Det betyder, at du har nogle rettigheder som forbruger. Du kan enten få varen repareret, ombyttet, et afslag i prisen eller pengene retur, hvilket afhænger af den konkrete situation. Det forudsætter selvfølgelig, at reklamationen er berettiget samt manglen ikke for eksempel er opstået som følge af fejlagtig brug af produktet eller der er forvoldt skade på produktet. Der skal reklameres indenfor rimelig tid efter, at du har opdaget manglen på produktet.

Når du ønsker at reklamere over et produkt, kan du kontakte Kundeservice på: shop@cirbit.dk eller kontakte Kundeservice telefonisk på +45 60 52 88 26.

Når du returnerer varen, bedes du angive en beskrivelse af fejlen. Vi prøver altid at refundere rimelige fragtomkostninger, som du måtte have i forbindelse med returnering af produktet til os, selvfølgelig såfremt reklamationen er berettiget.

 

Er du forbruger med bopæl i et andet EU-land end Danmark, kan du klage til EU-Kommissionens online klageportal her http://ec.europa.eu/od. Ved indgivelse af en klage skal du oplyse vores e-mail adresse: shop@cirbit.dk

 

8. Personoplysninger

 

Personoplysninger er enhver form for information om en identificeret eller identificerbar fysisk person. Ved at bruge cirbit.dk eller bestille varer på shop.cirbit.dk accepterer du, at CIRBIT registrerer og behandler dine personoplysninger i overensstemmelse med nedenstående.

CIRBIT respekterer dit privatliv og CIRBIT ønsker altid at være åbne omkring de informationer, vi registrerer på shop.cirbit.dk.

Vi er opmærksomme på, hvordan dine personoplysninger beskyttes samt den forsvarlige behandling af disse. CIRBIT registrerer og behandler personoplysninger, i overensstemmelse med de til enhver tid gældende regler herfor.

Shop.cirbit.dk benytter cookies, se nedenfor i pkt. 8, men benyttelsen af shop.cirbit.dk medfører i sig selv ingen registrering af personoplysninger.

 

Shop.cirbit.dk har brug for visse oplysninger for at kunne servicere og handle med dig samt levere varer, nyheder m.m. til dig.

Vi registrerer og behandler altid disse personoplysninger om dig – hvilket du selv afgiver til os – for eksempel når du,

  • Køber en vare hos shop.cirbit.dk
  • tilmelder dig vores nyhedsbrev
  • deltager i en konkurrence fra CIRBIT ApS
  • sender en besked, klage eller feedback til os

 

Ved afgivelse af dine personoplysninger accepterer, at CIRBIT ApS behandler personoplysningerne, registrerer de personoplysninger, som du afgiver samt registrerer de informationer omkring de køb, som du foretager på shop.cirbit.dk.

 

CIRBIT sælger, overdrager eller videregiver aldrig dine personoplysninger til tredjepart.

 

CIRBIT opbevarer heller ikke dine betalingsinformationer, for eksempel dine kortnumre på betalingskort, bankkontonumre m.m.

Formålet med behandlingen samt registreringen af personoplysninger er, at vi vil kunne levere de købte varer til dig samt service og support ved eventuelle fejl i forbindelse med bestilling og levering.

Dit samtykke er retsgrundlaget for behandlingen af personoplysninger. De registrerede personoplysninger opbevares i 5 år for at opfylde bogføringsloven. Personoplysninger opbevares i Danmark.

 

Du har altid til enhver tid ret til at gøre følgende:

  • Få belyst omkring de personoplysninger, som CIRBIT ApS har registreret om dig
  • Få rettet dine personoplysninger – hvis de er ukorrekt eller irrelevante
  • Få flyttet dine registrerede personlysninger til en tredjepart
  • Få slettet alle dine personoplysninger, hvis du ønsker dette

 

Du kan altid til enhver tid trække dine samtykke til behandling af de registrerede  personoplysninger hos CIRBIT tilbage.

Dette påvirker dog ikke den lovlighed af den hidtil behandling af oplysninger, der er baseret på samtykket inden tilbagetrækningen heraf.

Du kan læse mere om CIRBITs Persondatapolitik her: https://shop.cirbit.dk/persondatapolitik/#persondatapolitik.

Den data-ansvarlige er
CIRBIT ApS

Mageløs 10

5000 Odense C

CVR – 35 81 10 87.

 

Enhver anmodning, ethvert spørgsmål eller henvendelse vedrørende persondata og de registrerede oplysninger, skal ske skriftligt til CIRBIT’s kundeservice på info@cirbit.dk.

 

9. Cookies

 

Shop.cirbit.dk anvender cookies til at indsamle oplysninger om adfærden på vores side. Læs mere om CIRBITs Cookiepolitik samt hvordan du sletter cookies.

https://shop.cirbit.dk/persondatapolitik/#cookiepolitik

__ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __ __

Hjemmesidens ejer og kontaktoplysninger

Denne hjemmeside er drevet og ejet af:

CIRBIT ApS

Mageløs 10 st. th.

CVR-nr.: 35 81 10 87

+45 60 52 88 26

info@cirbit.dk

 

Hvad er en cookie?

En cookie er en lille tekst-fil, som vi gemmer på din computer for at kunne holde styr på, hvad der sker under dit besøg og for at kunne genkende computeren. En cookie indeholder kun tekst, er ikke et program og indeholder ikke virus.

 

Hjemmesidens brug af cookies

Cookies er nødvendige for at få hjemmesiden til at fungere. Cookies hjælper os desuden med at få overblik over dit besøg på hjemmesiden, så vi løbende kan optimere og målrette hjemmesiden til dine behov og interesser. Cookies husker f.eks., hvad du har lagt i en eventuel indkøbskurv, om du tidligere har besøgt siden, om du er logget ind og hvilket sprog og valuta, du gerne vil have vist på hjemmesiden. Vi bruger også cookies til at målrette vores annoncer over for dig på andre hjemmesider. Helt overordnet anvendes cookies således som del af vores service til at vise indhold, der er så relevant som muligt for dig.

 

Sådan afviser eller sletter du dine cookies

Afvisning af cookies: Du kan altid afvise cookies på din computer ved at ændre indstillingerne i din Internet-browser. Hvor du finder indstillingerne afhænger af, hvilken browser du anvender. Du skal dog være opmærksom på, at hvis du gør det, er der mange funktioner og services, du ikke kan bruge, fordi disse funktioner og services forudsætter, at hjemmesiden kan huske de valg, du foretager.

Du kan fravælge cookies fra Google Analytics her.

Det er muligt at fravælge nogle annoncenetværk, der deler oplysninger på tværs af forskellige netværk her.

 

Sletning af cookies: Cookies som du tidligere har accepteret, kan efterfølgende slettes nemt. Benytter du en PC /computer med en nyere Internet-browser, kan du slette dine cookies ved at bruge genvejstasterne:

CTRL + SHIFT + Delete. Virker genvejstasterne ikke, og/eller benytter du en MAC, skal du starte med at finde ud af, hvilken browser du bruger og herefter klikke på det relevante link:

 

Internet Explorer

Mozilla Firefox

Google Chrome

Opera

Safari

Flash cookies (alle browsere)

iPhone, iPad og andet fra Apple

Telefoner med Android styresystem

Telefoner med Windows 7

Husk: Bruger du flere Internet-browsere, skal du slette cookies i dem alle.

 

Har du spørgsmål?

Har du kommentarer eller spørgsmål i forbindelse med vores information og/eller behandling af personlige oplysninger, er du velkommen til at kontakte os. Selve cookiedeklarationen er leveret af Cookie Information og hvis du har nogen spørgsmål til den, så skriv til info@cookieinformation.com.

 

Cookiedeklarationen er sidst opdateret d. 18.07.2019

Senest opdateret 18. Juli 2019

Opbevaring og anvendelse af dine persondata

Det er vigtigt for Cirbit, at du har viden om – og er tryg ved – hvordan vi opbevarer og behandler dine persondata. De oplysninger du giver os, behandler vi ansvarsfuldt og med respekt for dit privatliv, og selvfølgelig efter de til enhver tid gældende regler.

Vores opbevaring og brug af dine persondata, sker kun på et lovligt grundlag. Vi opbevarer kun dine oplysninger, så længe det er nødvendigt. Herefter slettes eller anonymiseres de data. Hvor længe vi gemmer dine data, afhænger af formålet med at gemme dem.

 

Direkte markedsføring baseret på samtykke

Vi anvender dine personoplysninger, når du har givet os samtykke til, at vi må kontakte dig med henblik på, at holde dig opdateret med gode tilbud, nyheder, inspiration til produkter og tjenester samt konkurrencer, som udbydes af os eller vores samarbejdspartnere via vores systemer. Således kan vi målrette vores tilbud til dig, på baggrund af de oplysninger vi har, herunder oplysninger om dine tidligere køb samt demografiske oplysninger som køn, fødselsdato og adresse (profilering). Vi registrerer også, om du modtager og åbner de mails, som vi sender dig. Dette er også med til at give en bedre kundeoplevelse, når du kontakter os, således at vi hurtigt kan hjælpe dig. Personlige oplysninger indsamlet i forbindelse med en konkurrence, bliver dog kun brugt til at udtrække vindere, fremsende præmier samt til statistiske formål, med mindre andet udtrykkeligt er angivet. Hvis du fortryder dit samtykke, kan du til enhver tid vælge at trække det tilbage ved at kontakte vores kundeservice på info@cirbit.dk

 

Persondata på Cirbit.dk

Persondata er nødvendige for at kunne overholde den aftale, vi har indgået med dig. For at vi kan levere vores tjenester og produkter til dig, vil vi være nødt til at behandle dine persondata f.eks. med det formål at sende varer, ordrebekræftelser og fakturaer til dig og samtidig sikre, at vi kan komme i kontakt med dig ved reklamation og returneringer.

 

Statistik og analyse – cookies

Vi anvender persondata til statistik og analyse for at kunne udvikle, teste og forbedre vores produkter, tjenester og systemer og for at kunne analysere tendenser og mønstre om vores kunder. Vi opsamler bl.a. din IP-adresse, browsertype (Chrome, Internet Explorer osv.), styresystem (Windows osv.), din interaktion med reklamer, f.eks. via klik eller opslag samt besøgte sider. Dette sker ved anvendelse af cookies, og vi anvender cookies til at give dig personlige anbefalinger om produkter og tjenesteydelser. Når du anvender vores hjemmeside, accepterer du brugen af cookies, som angivet i vores cookiepolitik, www.cirbit.dk/cookiepolitik

 

Betalingsinformationer på Cirbit.dk

Betalingsoplysninger håndteres gennem vores samarbejdspartner AltaPay. Det vil sige, at når du indtaster dit kortnummer, udløbsdato og CVC på humac.dk, overføres disse data – i krypteret form – til AltaPay. Krypteringen giver en høj sikkerhed for, at uvedkommende ikke skaffer sig adgang til oplysningerne. Humac gemmer ikke dine betalingsoplysninger (kortnummer, udløbsdato og CVC-kode).

 

Deling af persondata med Cirbit’s samarbejdspartnere

Cirbit gør brug af samarbejdspartnere i en række forskellige situationer. Når vi anvender samarbejdspartnere, kan vi have behov for at dele dine personoplysninger med dem. Vores brug af samarbejdspartnere er typisk med henblik på, at understøtte vores forretning f.eks. i forbindelse med leveringen af vores tjenester og produkter, administration, markedsføring, opkrævning, reparation, udvikling osv. De samarbejdspartnere vi gør brug af, er f.eks. databehandlere, leverandører, rådgivere, pengeinstitutter, kreditvurderingsbureauer, inkassobureauer og teleselskaber. Når vi deler dine oplysninger med vores samarbejdspartnere, sikrer vi de nødvendige garantier og sikkerhedsforanstaltninger. Dette gør vi ved at lave en såkaldt databehandleraftale med dem. Hvis vores samarbejdspartner befinder sig uden for EU/EØS, laver vi en aftale, som overholder de EU-godkendte standarder for overførsel af persondata.

 

Dine rettigheder

I forhold til de persondata som vi har om dig, har du en række rettigheder, du kan gøre brug af i henhold til persondataforordningen. Det vedrører bl.a. retten til at få mere at vide om, hvilke oplysninger, vi har om dig. Du har også mulighed for at få rettet urigtige oplysninger, få dine persondata udleveret og trække dit samtykke tilbage.

Hvis du kontakter os, med henblik på at få indsigt i dine oplysninger – eller i øvrigt gør brug af dine rettigheder – er vi nødt til at sikre os, at det er den rigtige person, før vi kan udlevere eller give dig de oplysninger, som du er interesseret i. I den forbindelse er vi nødt til at kontrollere og verificere, at det er din identitet, og at det er dine oplysninger.

 

Husk, at det er dit ansvar at sørge for, at vi altid har din korrekte mailadresse. Du kan til enhver tid opdatere denne ved at kontakte Cirbit på info@cirbit.dk. Du kan modtage meddelelser fra os via telefon, SMS eller mail. Vi anvender i disse tilfælde de kontaktoplysninger, som du har meddelt os. Meddelelser mv., som du modtager fra os via mail på den aftalte mailadresse, har samme juridiske retsvirkning mht. bl.a. betalings-, accept- og klagefrister, som hvis de var modtaget med almindelig post.

 

Kontaktoplysninger til den persondata-ansvarlige hos Cirbit

Hvis du har spørgsmål, om hvordan Cirbit behandler personoplysninger, kan de stilles på telefon.: +45 60 52 88 26 eller mail info@cirbit.dk.

Returpolitik

Fortrydelse af køb

Ønsker du at fortryde købet, skal dette meddeles skriftligt indenfor 14 dage fra det tidspunkt, hvor du har modtaget varen. Varerne skal derefter tilbageleveres til Cirbit senest 14 dage efter, meddelelse om fortrydelse er afgivet. Fortrydelsesretten kan således ikke udnyttes ved blot at afvise modtagelse af varen. Du kan endvidere fortryde dit køb ved indenfor 30 dage at sende en meddelelse til e-mail adresse: info@cirbit.dk eller ved at benytte formularen her på siden.

 

Meddelelsen skal være en utvetydig erklæring om, at du ønsker at udnytte din fortrydelsesret. Du kan vælge at vedlægge/vedhæfte vores returformular i udfyldt stand, men det er ikke et krav.

 

Du skal dog altid medsende en kopi af din faktura. Varerne kan enten returneres sammen med meddelelsen om udnyttelse af fortrydelsesretten eller særskilt senest 14 dage senere.

 

Alle varer købt på cirbit.dk sendes til følgende adresse. Cirbit, Mageløs 10 st. th., 5000 Odense C, Mrk.: Fortrydelse

 

Ved tilbagelevering bør du sørge for, at varerne er forsvarligt indpakket. Du har selv ansvaret for varerne, indtil vi modtager dem retur. Gem derfor postkvittering samt evt. Track and Trace nummer, hvis du sender varerne til os. Du har mulighed for at benytte den returlabel som fremgår via link på din ordrebekræftelse eller du kan selv betale udgifterne ved tilbagelevering af varerne. Vi modtager ikke pakker sendt pr. efterkrav. Udgifterne til returnering vil afhænge af den specifikke vare. Du opfordres derfor til at orientere dig om priser hos forskellige fragtudbydere.

 

Når vi modtager varen retur, tjekker vi den, og du får tilbagebetalt det beløb, du har indbetalt til os ved købet, inklusiv eventuelle leveringsomkostninger, men med fradrag af eventuel værdiforringelse, hurtigst muligt og senest 14 dage efter vi har modtaget din meddelelse om fortrydelse af købet. Ved værdiforringelse forstås den eventuelle forringelse af varens værdi, som skyldes anden håndtering af varen, end hvad der er nødvendigt for at fastslå varens art, egenskaber og den måde, den fungerer på. Det er altid en forudsætning for tilbagebetaling, at varen faktisk er modtaget retur, eller at du har dokumenteret, at varen faktisk er returneret.

 

Tilbagebetalingsbeløbet bliver altid overført til samme betalingsmiddel, som du betalte købet med. Har du for eksempel betalt med betalingskort, tilbageføres købsbeløbet til det betalingskort, du brugte ved købet.

 

Skulle du have spørgsmål så er du altid velkommen til at kontakte os på telefon.: +45 60 52 88 26 eller mail info@cirbit.dk.

 

Vil du høre alt om det
nyeste omkring?

Skriv dig op til vores nyhedsmail og bliv løbende
opdateret om nye produkter, servicesager

No products in the cart.